• vakbeurs Facilitair & gebouwbeheer 2019 Utrecht: 23&24 januari wij laten je zien hoe we jouw geluk op de werkvloer ontwerpen!vakbeurs Facilitair & gebouwbeheer 2019 Utrecht: 23&24 januari wij laten je zien hoe we jouw geluk op de werkvloer ontwerpen!
  Geluk vormgeven is minder tastbaar dan een nieuwe stoel ontwerpen. Onder andere over dit onderwerp mag ik op vakbeurs Facilitair & gebouwbeheer 2019 Utrecht ons verhaal vertellen. Om 1500 uur op 23 januari en om 1530 uur op 24 januari! Het bericht vakbeurs Facilitair & gebouwbeheer 2019 Utrecht: 23&24 januari wij laten je zien hoe we jouw geluk op de werkvloer ontwerpen! verscheen eerst op Duurzaam Interieur Architect. Read more »
 • Alle goeds van 2018 voor 2019?!Alle goeds van 2018 voor 2019?!
  Alle goeds van 2018 voor 2019?! December de maand om terug te blikken. Januari kijken we weer vooruit. Toch nog even een blik in het vorig jaar want één ding vind ik altijd erg interessant om te lezen, de overzichten. Het bericht Alle goeds van 2018 voor 2019?! verscheen eerst op Duurzaam Interieur Architect. Read more »
 • Circulair Happiness in 2019!Circulair Happiness in 2019!
  Het was een HappiE 2018, op naar 2019!!! December de maand om terug te blikken. Het was een jaar waarin naast de lopende opdrachten ruimte voor het uitrollen van het HappiEoffice was en ook samenwerkingen op het vlak van circulariteit ontstaan zijn. Fijn om te zien dat het met betekenis inzetten van het interieur steeds […] Het bericht Circulair Happiness in 2019! verscheen eerst op Duurzaam Interieur Architect. Read more »
 • Laat buiten maar binnen….& de transparante bank!Laat buiten maar binnen….& de transparante bank!
  Wij geloven in een feel good omgeving voor iedereen: je huisvesting inzetten om je optimaal te voelen….. en het levert nog geld op ook! Kijk op of neem contact op, we helpen je graag verder….. Het bericht Laat buiten maar binnen….& de transparante bank! verscheen eerst op Duurzaam Interieur Architect. Read more »
 • beste nieuwe gebouw ter wereldbeste nieuwe gebouw ter wereld
  beste nieuwe gebouw ter wereld Op onze Dlog kun je lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam) De titel doet vermoeden dat we een prijs gewonnen hebben, dat is helaas niet voor ons maar voor een Braziliaans architectenduo het geval. Maar we hebben recent wel iets moois opgeleverd […] Het bericht beste nieuwe gebouw ter wereld verscheen eerst op Duurzaam Interieur Architect. Read more »
 • Licht, lucht, levendigheid en de week van de duurzaamheidLicht, lucht, levendigheid en de week van de duurzaamheid
    Licht, lucht, levendigheid en de week van de duurzaamheid Op onze Dlog kun je lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam) Zoals in het laatste berichtje hebt kunnen lezen gaat gezond bouwen vooral over de impact van een gebouw op de mens, focus ligt daarbij op […] Het bericht Licht, lucht, levendigheid en de week van de duurzaamheid verscheen eerst op Duurzaam Interieur Architect. Read more »
 • Bouwen met een luchtje?Bouwen met een luchtje?
  Gezond bouwen heeft niets te maken met nul op de energie rekening maar gaat over een gezond binnenklimaat. Zoals bij iedere trend stort bouwend nederland zich en masse op een fenomeen zonder rekening te houden met de nadelige gevolgen. Een gebouw potdicht maken is goed voor energie rekening maar funest voor een gezond binnenklimaat. Daarom is bouwen aan goed geventileerde woningen niet een wens maar een must... Het bericht Bouwen met een luchtje? verscheen eerst op Duurzaam Interieur Architect. Read more »
 • DDW impressie, HappiEoffice nieuws en de gemeente happiE in Waalre!DDW impressie, HappiEoffice nieuws en de gemeente happiE in Waalre!
  DDW impressie, HappiEoffice nieuws en de gemeente happiE in Waalre! Het bericht DDW impressie, HappiEoffice nieuws en de gemeente happiE in Waalre! verscheen eerst op Duurzaam Interieur Architect. Read more »
 • Dit was de Biennale Interieur Kortrijk; nog twee events left !Dit was de Biennale Interieur Kortrijk; nog twee events left !
  De Biennale Interieur Kortrijk is gisteren beëindigd, nog twee events zijn aan de gang. Orgatec is vandaag in Keulen geopend en de DDW is tot en met dit weekend te bewonderen. Het bericht Dit was de Biennale Interieur Kortrijk; nog twee events left ! verscheen eerst op Duurzaam Interieur Architect. Read more »
 • Duurzaam gebouw: goed voor gebruiker én eigenaar!Duurzaam gebouw: goed voor gebruiker én eigenaar!
    Duurzaam gebouw: goed voor gebruiker én eigenaar! Op onze Dlog kun je lezen over beleving waar je blij van wordt, thuis en op je werk & altijd duurzaam) Een verduurzaamd kantoor of een duurzaam kantoor gebouw lijken hetzelfde. Toch wordt met de eerste een gelabeld kantoor bedoeld met een bepaalde energie klasse, terwijl bij de […] Het bericht Duurzaam gebouw: goed voor gebruiker én eigenaar! verscheen eerst op Duurzaam Interieur Architect. Read more »