Persoonlijke werkomgeving

Persoonlijke werkomgeving

De meeste actieve tijd van de dag wordt doorgebracht op kantoor, het is daarom essentieel om je persoonlijke invulling te kunnen geven aan de werkplek.

Een plafondkast boven de werkplek zorgt voor een multi-inzetbare ruimte voor zowel persoonlijke als zakelijke spullen in dit tot kantoor verbouwde tattoo-museum. Tevens kan er nog een akoestische aanvulling middels de kast gemaakt worden.
Fotografie: Rinus van Hall
Een kast op maat biedt plaats voor zowel zakelijke als persoonlijke spullen. Dit zorgt voor een persoonlijke werkomgeving in dit getransformeerde pand.
Fotografie: Rinus van Hall
Deze zeecontainers fungeren als grote kasten en bieden volop plek om persoonlijke spullen kwijt te kunnen tijdens het werk in dit voormalig magazijn.
Fotografie: PhotoBalance
Door een huiselijke omgeving te creëren wordt een kantoor een stuk persoonlijker.
Fotografie: Rinus van Hall
Groen, een eigen postvak, een ergonomische stoel en lange zichtlijnen kunnen soms al voldoende bijdragen om de werkplek eigen te maken.
Fotografie: PhotoBalance
Een rustig plekje voor jezelf op het kantoor, kan al ontstaan door de juiste meubelkeuze, hier kun je lekker cocoonen als het type werk het toelaat.
Fotografie: PhotoBalance
Verlichting

Verlichting

In een HappiEoffice is een goed verlichtingsplan ingepast. Met de juiste gevarieerde verlichting zorgen wij voor optimale omstandigheden om te kunnen presteren en werken.

Daglichttoetreding is optimaal door gebruik van de bestaande raampartijen van de kerk. In combinatie met transparante materialen voor het interieur en toegepaste verlichting wordt de ruimte optimaal verlicht en het karakter van de kerk benadrukt.
Fotografie: PhotoBalance
Een Solatube met TechLED is een uitstekende manier om daglicht in een gebouw binnen te krijgen. Op donkere dagen kan de LED verlichting aan om toch voldoende lichtopbrengst te hebben.
Bron: Solatube
Grote raampartijen, daklichten en zowel directe als indirecte verlichting, zorgen voor een gevarieerd lichtbeeld in dit voormalig magazijn.
Fotografie: PhotoBalance
Daglicht simulatie door middel van spots werkt goed bij mensen op het gemoed, zeker in combinatie met groen op de werkvloer. CRM (kleurechtheid) kleur temperatuur(Kelvin) en licht hoeveelheid(lumen) zijn hierbij essentieel.
Fotografie: Rinus van Hall
De sfeerverlichting en uplighters werken samen met de raampartijen om van deze vergaderruimte een prettige verblijfsruimte te maken.
Fotografie: PhotoBalance
Dynamisch werken

Dynamisch werken

In een HappiEoffice wordt dynamisch gewerkt: medewerkers worden gestimuleerd om op verschillende manieren aan hun bureau te werken, maar ook om zich te verplaatsen naar centrale pantry’s of vergaderen in een ruime loungehoek.

In hoogte verstelbare bureaus zorgen voor dynamiek op de werkplek. Een ieder kan afzonderlijk van elkaar de hoogte bepalen in dit voormalig museum. De poef maakt het mogelijk om kort overleg te hebben.
Fotografie: Rinus van Hall
Een multifunctioneel meubel zorgt voor voldoende werkruimte en een plaats om te kunnen vergaderen. Een dynamische toepassing in een kleine ruimte.
Fotografie: PhotoBalance
Een centrale plaats van de pantry stimuleert meer beweging bij medewerkers alsook de ontmoeting.
Fotografie: PhotoBalance
Deze ruimte biedt plaats voor een vergadering in een huiselijke setting maar ook een fijn ambiance om een uurtje een presentatie voor te bereiden in deze tot kantoor getransformeerde kerk.
Fotografie: PhotoBalance
Beweging

Beweging

Om je medewerkers gelukkiger te maken is de basis dat ze zich gezond voelen. Door middel van beweging en goede voeding te bieden op kantoor, stimuleer je het gedrag om gezond te zijn en te blijven.

De plafondkast werkt goed in combinatie met een in hoogte verstelbaar bureau, beiden stimuleren beweging op de werkplek.
Fotografie: Rinus van Hall
Bouw de vergadertafel om of plaats een echte tafeltennistafel op het kantoor. Bouw sportieve elementen in, waarbij medewerkers elkaar uitdagen en scherp houden.
Mensen stimuleren om meer te bewegen kan ook aan de werkplek. Een skippybal, fiets of hometrainer kunnen voldoende afwisseling bieden om medewerkers gezonder te laten werken.
Verschillende zitplekken buiten de werkplek om stimuleert medewerkers om een ideale plek te vinden voor het juiste type werk.
Fotografie: PhotoBalance
En verder

En verder

Een HappiEoffice gaat naast de fysieke invulling van het kantoor verder. O.a. bedrijfsstructuren, omgevingsfactoren en een circulair ontwerp worden meegenomen in de transformatie tot HappiEoffice.

Een circulair ontwerp en duurzaamheid gaan hand in hand. Maak gebruik van tweedehands of recyclebare materialen en creëer de mooiste stekjes.
Laat de auto staan en kies het openbaar vervoer. De locatie van het bedrijf en voorzieningen rondom zijn mede bepalend voor het woon-werkverkeer.
Bron: StockSnap
Biedt medewerkers de mogelijkheid om te gaan fietsen, van en naar het werk of tijdens de pauze een rondje.
Deze infographic van Conceptenbouwers laat duidelijk zien dat alles verband met elkaar heeft. De organisatie structuur bepaald mede met het kantoor het succes van een bedrijf.
Bron: Conceptenbouwers
Combineer techniek met licht en akoestiek in wanden en plafonds.
Bron: Barrisol