In een HappiEoffice is een goed verlichtingsplan ingepast. Met de juiste gevarieerde verlichting zorgen wij voor optimale omstandigheden om te kunnen presteren en werken.

Daglichttoetreding is optimaal door gebruik van de bestaande raampartijen van de kerk. In combinatie met transparante materialen voor het interieur en toegepaste verlichting wordt de ruimte optimaal verlicht en het karakter van de kerk benadrukt.
Fotografie: PhotoBalance
Een Solatube met TechLED is een uitstekende manier om daglicht in een gebouw binnen te krijgen. Op donkere dagen kan de LED verlichting aan om toch voldoende lichtopbrengst te hebben.
Bron: Solatube
Grote raampartijen, daklichten en zowel directe als indirecte verlichting, zorgen voor een gevarieerd lichtbeeld in dit voormalig magazijn.
Fotografie: PhotoBalance
Daglicht simulatie door middel van spots werkt goed bij mensen op het gemoed, zeker in combinatie met groen op de werkvloer. CRM (kleurechtheid) kleur temperatuur(Kelvin) en licht hoeveelheid(lumen) zijn hierbij essentieel.
Fotografie: Rinus van Hall
De sfeerverlichting en uplighters werken samen met de raampartijen om van deze vergaderruimte een prettige verblijfsruimte te maken.
Fotografie: PhotoBalance